Situatie

NIEUWBOUWPLAN

DE DRIE HOFJES bestaat uit diverse typen woningen, verdeeld over drie hofjes.

Verdeeld over DE DRIE HOFJES komen diverse typen woningen te staan. Op de kaart hieronder ziet u welke waar zijn ingetekend. Het gaat om 1 vrijstaande woning, 13 patiowoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen, 17 eengezinswoningen, 8 begane grondappartementen en 8 maisonnettes.

Het BACKERTJESHOF bevindt zich het dichtst bij het dorpscentrum. Hieraan liggen zeven patiowoningen, appartementen en maisonnettes. Aan het TRACÉHOF liggen zes patiowoningen en negen eengezinswoningen. Het TENDERHOF bestaat uit de vrijstaande woning, vier tweekappers en negen eengezinswoningen. Dit hof heeft ook een openbare plek aan de watergang.

DE DRIE HOFJES heeft een duurzaam karakter. Zo worden de 51woningen compleet gasloos opgeleverd. Ook fijn: er is ruim voldoende parkeergelegenheid voorbewoners en bezoekers.

Tenderhof

Tenderhof is het meest zuidwestelijk gelegen hof. Naast de vrijstaande woning, vier twee-onder-een-kapwoningen en negen eengezinswoningen beschikt het Tenderhof ook over een openbare plek aan de watergang.


Tracéhof

Het middelste hof zal de naam Tracéhof dragen. Aan dit hof zijn zes patiowoningen en negen eengezinswoningen gelegen

Backertjeshof

Het Backertjeshof is het noordoostelijk gelegen hof en bevindt zich het meest dichtbij gelegen bij de winkelvoorzieningen van Spanbroek. Hier bevinden zich de patiowoningen, de begane grond appartementen en de maisonettes.

51
Nieuwbouw woningen
200m
Naar het centrum
100m
Naar de polder
A+++
Hoogst mogelijke energielabel
contact

Interesse? Neem contact op!