De plek

EEN LOCATIE OM VAN TE DROMEN

Het project DE DRIE HOFJES is gelegen tussen de Van Roozendaalstraat en de watergang 'Wijzend' in Spanbroek.

De ligging van DE DRIE HOFJES is om meerdere redenen buitengewoon. Op de eerste plaats is het een inbreilocatie, oftewel een nieuwbouwproject binnen bestaande bebouwing. Hiermee wordt een van de laatste stukken bedrijvigheid in de kern van Spanbroek getransformeerd tot een kwalitatief woongebied.

De hofjes liggen tussen de Van Roozendaalstraat en de Wijzend. Via deze watergang bevoorraadden schepen vroeger de handel en industrie aan de andere kant van het water. De historische panden aan de Koninginneweg herinneren hier nog aan.

Levendig winkelcentrum

Wilt u niet de drukte van een winkelcentrum, maar wel het genot ervan? DE DRIE HOFJES ligt op loopafstand van het centrum van Opmeer/Spanbroek. Hier vindt u bekende namen als Albert Heijn, Action, Kruidvat, Hema en Readshop, maar ook lokale winkeliers, zoals een bloemist, bakker, slager, dierenwinkel, slijterij, ijssalon, schoenenwinkel en meerdere modezaken. En elke dinsdag markt.

Veel voorzieningen & sport

Ook andere dagelijkse voorzieningen liggen op steenworpafstand. Denk aan verschillende basisscholen, kinderopvang, huisartsenpost, apotheek, buurtcentrum en bibliotheek. Houdt u van sporten? Op vijf minuten fietsen vindt u onder meer voetbalverenigingen, volleybal, hockey, tennis, handbal, fitness, yoga, judo en een prachtig buitenzwembad. Voor elk wat wils.

Genieten van landelijke omgeving

Stilte, vergezichten, vogels, kronkelslootjes, wolkenluchten en de zonsondergang. U heeft het allemaal op slechts een paar honderd meter van huis. Hier liggen poldergebieden Lage Hoek, Berkmeer, De Kaag en Westerveer. Een typisch Hollands landschap om heerlijk te fietsen en te wandelen. Wat een weelde!

Centraal in Noord-Holland

Vanuit Spanbroek rijdt u met de auto zo de AC de Graafweg (N241) op. Winkelen of stappen in Alkmaar, Hoorn, Schagen of Heerhugowaard? Wandelen of relaxen in het bos, de duinen of op het Noordzeestrand? Vanaf DE DRIE HOFJES is het allemaal tussen 10 en 35 autominuten bereikbaar.

51
Nieuwbouw woningen
200m
Naar het centrum
100m
Naar de polder
A+++
Hoogst mogelijke energielabel
contact

Interesse? Neem contact op!